Parkinson's rollator covered by the health insurance

Vergoeding van uw mobiliteit loophulpmiddel bij de ziekte van Parkinson

Standaard rollators krijgen geen vergoeding door een zorgverzekering, maar een complexe loopondersteuning als de Rollz Motion Rhythm wel. De Rollz Motion Rhythm krijgt vergoeding van de zorgverzekeraar bij de diagnose; de ziekte van Parkinson.

Met diverse leveranciers hebben wij afspraken gemaakt wat betreft de levering van een Parkinson rollator die het beste past bij uw mobiliteitsbehoefte. De keuze voor een Rollz Motion Rhythm wordt gemaakt in overleg met uw medisch specialist en de adviseur van onze partners, wij kunnen helaas niet inschatten welk loophulpmiddel het beste bij u past.

Neem contact met uw zorgverzekeraar op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook buiten uw zorgverzekeraar om deze voorziening gewoon bij ons of bij één van onze partners aanschaffen.

Download het aanvraagformulier en vul deze in voordat u uw vergoedingsaanvraag aan uw verzekeraar stuurt. In de toelichting krijgt u uitleg hoe u uw aanvraag kunt onderbouwen voor de vergoeding. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar sales@rollz.com.

Aanvraagformulier downloadenToelichting downloaden