Vrouw rijdt in een Rollz Motion elektrische rolstoel op een markt

Rollz lanceert revolutionaire elektrische rolstoel

Rollz International lanceert de Rollz Motion Electric, een baanbrekende rollator-elektrische rolstoel combinatie ontworpen voor onbezorgde mobiliteit.

De Rollz Motion Electric combineert de stabiliteit van een traditionele rollator met het gemak van een elektrische rolstoel. Dit maakt het de perfecte oplossing voor mensen die hulp nodig hebben met hun mobiliteit, maar niet hun onafhankelijkheid willen opgeven. Het innovatieve design herbergt duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid en helpt bij een breed scala aan mobiliteitsbehoeften, variërend van sporadische ondersteuning tot rolstoelgebruik.

Richard Zwart, commercieel directeur bij Rollz, legt uit: “Bij Rollz zijn we constant op zoek naar het verbeteren van de levens van mensen met mobiliteitsvraagstukken. De Rollz Motion Electric is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling en we zijn erg enthousiast om deze nieuwe innovatie op de markt te brengen. Met zijn intuïtieve bediening en geavanceerde functies geloven we dat de Rollz Motion Electric voor een revolutie gaat zorgen in de mobiliteitsmarkt.”

De Rollz Motion Electric is uitgerust met een joystick die zorgt voor zelfstandige besturing van de rolstoel en een duw-ondersteuning om het duwen van de transportstoel te vergemakkelijken. Het beschikt over een uniek opvouwsysteem, waardoor het compact en gemakkelijk te vervoeren is.

De Rollz Motion Electric is vanaf nu online te koop en is daarnaast verkrijgbaar via onze geselecteerde retailers in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wereldwijde beschikbaarheid wordt verwacht voor Q3 2023.

Het elektrische ombouwpakket kan worden toegevoegd aan elke Rollz Motion. Neem contact op met uw lokale distribiteur voor vragen over beschikbaarheid.