Young girl walking with a Rollz Motion Performance rollator with air tyres in a forest
Rollz Motion Performance is de luxe uitvoering van de Rollz rollators

All terrain rollator met luchtbanden

Rollz Motion Performance

De Rollz Motion Performance is het all-terrain model van de Rollz Motion rollator en rolstoel ineen, met twee luchtbanden (achter) en twee schuimgevulde banden (voor) voor extra schokdemping. De zachtere armleuningen en de wigvormige zitting verhogen het comfort.

De all-terrain versie van de rollator en rolstoel in één is ontwikkeld voor regelmatig gebruik op hobbelig en oneffen terrein. Geschikt voor gebruikers die misschien langer in de rolstoel willen zitten of extra schokabsorptie nodig hebben vanwege gevoelige handen, polsen, schouders of rugproblemen.

Vloeiend en veilig rijden op hobbelige wegen

All terrain

rollator met luchtbanden

Rollator met luchtbanden voor schokdemping op oneffen ondergrond

Extra comfort

Comfortabele rollator

Dikkere armsteunen en ergonomisch gevormde handgrepen

Opvallende kleur

Leuk uitziende rollator

Moderne matte coating in stijlvol jungle green

Schokvrije rollator met weinig trilling

Je lichaam voelt het verschil

Als je last hebt van gevoelige gewrichten, artrose, een hernia of rugklachten, kan lopen en zitten op een gegeven moment pijnlijk worden. De Rollz Motion Performance is het antwoord hierop. De rollator met luchtbanden dempt trillingen en maakt een prettiger en vloeiender ervaring mogelijk die uw rit zal vergemakkelijken.

Jong meisje dat een museum bezoekt met een rollator met luchtbanden
Rollz Motion Performance rollator gebruikt op kasseien

Duwen kost minder energie

Meer comfort op ruiger terrein

Onze ontwerpers hebben ‘alles gegeven’ om producten te ontwikkelen die je zo goed mogelijk ondersteunen, omdat ze weten hoe belangrijk bewegen is voor lichaam en geest. Naar buiten gaan en lopen moet iets zijn om naar uit te kijken.

De luchtgevulde banden van deze all terrain rollator rijden zelfs comfortabel op moeilijke paden en ongelijke stoepen. Hierdoor is minder energie nodig bij het duwen van de rolstoel of lopen met de rollator.

Vrouw duwt een groene moderne rollator met luchtbanden

Luxe versie

Fantastische ondersteuning en stabiliteit op moeilijke ondergrond

Gebouwd op hetzelfde frame als de Rollz Motion rollator en rolstoel in één, biedt de Rollz Motion Performance extra comfort voor wie graag in het bos loopt, oude steden bezoekt of in een omgeving woont met oneffen terrein. De bredere banden zorgen voor een betere schokdemping en in combinatie met de grote achterwielen wordt rijden op stoepen en drempels nog makkelijker.

• Ideaal voor kinderkopjes, gras en bospaden

• Dikkere armsteunen om schokken minder te voelen

• Bijgeleverd luchtpompje voor de banden

• Trommelremmen voor verschillende weersomstandigheden

Niets houdt u tegen

Vrouw bestuurt een Rollz Motion Performance rollator met een stokhouder als accessoire

Zachte, harde of luchtgevulde banden?

‘Bij rolstoelen en rollators draait het eigenlijk om twee belangrijke eigenschappen van de banden: de vering en de rolweerstand. Deze twee zijn omgekeerd evenredig aan elkaar. In andere woorden: hoe harder de band, hoe lager de rolweerstand en hoe makkelijker je de rolstoel kunt duwen. Een rollator met luchtbanden biedt een oplossing om zowel vering als rolweerstand te optimaliseren.’

Gebruik van een rollator met luchtbanden op oneffen terrein

Buiten gebruiken van een rollator

Als je er voor de eerste keer op uitgaat met een rollator, moet je een drempel over. Zowel mentaal als lichamelijk. Als je weet hoe je je rollator op een handige en veilige manier kunt hanteren, leer je dit sneller en makkelijker. Het is belangrijk om te blijven bewegen, ook bij loopproblemen.

Twijfel je nog? Bekijk dan ook onze andere rollators!

Lichtgewicht rollator met boodschappentas

Rollator en elektrische rolstoel combo

Rollz Motion Performance FAQ

De Rollz Motion Performance is de outdoor versie van de Rollz Motion. Deze rollator en rolstoel in één heeft twee luchtbanden (achter) en twee schuimgevulde banden (voor) die de trillingen, door lopen over hobbelige ondergrond of in het bos, verminderen. De armsteunen zijn dikker en zorgen voor meer comfort wanneer u in de rolstoel zit, dit geldt ook voor de zitting in de rolstoel; deze heeft meer vulling in de voorkant van het kussen. Met reflecterende biezen zorgt deze rollator ervoor dat u zichtbaar bent in het donker.

De banden kunnen worden opgepompt met een handpomp of een pomp voor autobanden. Het ventiel kan naar de buitenkant worden geduwd zodat u er beter bij kunt. Nadat u het dopje van het ventiel heeft verwijderd en de pomp erop bevestigd heeft, kunt u de banden met lucht vullen. De achterbanden vult u tot 2,5 Bar of 26,3 PSI.

Het maximale draaggewicht is 125 kg en de Rollz Motion Performance kan maar één persoon per keer dragen. Rollz International kan niet uw veiligheid garanderen wanneer er meer dan één persoon op de Performance zit.

De Rollz Motion Performance is beschikbaar in de kleur jungle green en niet in andere kleuren.