Young girl living with a chronical disease walks with a Rollz Motion Performance rollator to review it

Ontdek de ervaringen en reviews van Rollz gebruikers

Rollz producten veranderen levens. Vind een aantal productreviews van onze klanten hieronder.

Getest de Rollz Motion Performance Rollator en Rolstoel

'Helpt om verder te komen, lopen en rollen'

‘Ik had niet gedacht dat het lopen met een rollator zo fijn zou zijn. Ik ervaarde veel meer stabiliteit en toen ik moe was konden we de Rollz ombouwen in een comfortabele rolstoel. Hierdoor konden we en stuk verder lopen dan anders, wat super fijn was! De Rollz Motion Performance is een uniek hulpmiddel door een combinatie van functies. Hij is niet goedkoop, en wordt niet vergoed, maar voor mij is hij zeker de investering zeker waard.’

Ik wil (weer) mobiel worden en zolang mogelijk blijven

‘De eerste wandeling door de bossen rondom Mennorode in Elspeet, we hebben zeker een goed uur gewandeld….! Hoelang is het geleden dat Eveline en ik zo’n lange (bos)wandeling hebben gemaakt…. wat is er sindsdien veel veranderd…. maar wat heerlijk, zij het wat stuntelig op de bospaden, om weer een keer samen te wandelen…. de spierpijn -omdat ik in tijden niet zo’n lange wandeling had gemaakt- die ik (vooral de nacht) daarna had, kon ons en mij die ervaring niet meer afpakken….’

Brittany ★★★★★

Leven met MS betekent dat ik voorbereid moet zijn op alles wat mij overkomt en daardoor kan het erg moeilijk zijn om te voorspellen welk mobiliteitshulpmiddel ik mee moet nemen voor een dagje uit. De Rollz Motion was een game changer, want het is 2 in 1! Ik hoef niet het risico te lopen de verkeerde keuze te maken wat ik meeneem.

Shander ★★★★★

Ik voelde me niet zo op mijn gemak bij het nodig hebben of gebruiken van een mobiliteitshulpmiddel, maar de Rollz Flex heeft mijn manier van denken totaal veranderd. Ik voel me zo veilig en stijlvol tegelijk! Ik ben dankbaar voor zo’n slank mobiliteitshulpmiddel. Het maakt mijn acceptatieproces zoveel gemakkelijker.

Knox ★★★★★

De manier waarop hij kan worden omgebouwd van een elektrische rolstoel naar een rollator, naar een transportstoel met duwondersteuning, is ongelooflijk. Een aanpasbaar mobiliteitshulpmiddel kan ondersteuning bieden in verschillende stadia van de mobiliteit. Ik kan mijn Rollz gebruiken, ongeacht hoe ik het die dag doe.

Lees meer ervaringen van echte Rollz gebruikers

Ontdek reviews

Jonge vrouw loopt met een Rollz Motion rollator in Londen.

Hoe de Rollz Motion impact kreeg op mijn leven

‘Met mijn Rollz Motion heb ik veel meer kunnen oefenen met lopen dan voorheen. Dit heeft me geholpen bij mijn herstel om spiermassa en functie in mijn verbrijzelde been weer op te bouwen. Dankzij het 2-in-1 ontwerp heeft mijn Rollz Motion een enorme hoeveelheid stress weggenomen. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over de grote “rolstoel of rollator?”-vraag. Het is een last van mijn schouders om te weten dat ik de broodnodige pauzes kan nemen zonder mijn plannen abrupt te hoeven staken. ‘

A review of the Rollz Motion rollator by a woman living with Multiple Sclerosis

Vrienden laten vrienden geen lelijke rollators kopen

‘Onlangs moest ik accepteren dat multiple sclerose ervoor zorgde dat ik een beetje hulp nodig had om rechtop te blijven staan. Een wandelstok is niet genoeg, dus ik heb geëxperimenteerd met rollators. Maar op lange dagen wanneer mijn benen er gewoon mee ophouden, is een rollator simpelweg niet genoeg om me overeind te houden. Gelukkig leven we in De Toekomst waar rollators bestaan ​​die met een paar simpele bewegingen kunnen worden omgezet in transportrolstoelen voor precies zulke momenten!’

Veelgestelde vragen

Rollz Motion – de 2-in-1 rollator en rolstoel. Vanuit rollatorstand is de Rollz Motion gemakkelijk tot rolstoel (en weer terug) te maken wanneer dat nodig is.

Kleuren: pebble white, dark purple, matt black en island blue.

Maten: Rollz Motion en Rollz Motion Small. De Rollz Motion Small is enkel verkrijgbaar in de kleuren island blue of matt black.

Rollz Motion Performance – onze all-terrain versie van de rollator en rolstoel in één. Hij heeft luchtbanden en andere comfortverhogende onderdelen.

Kleuren: jungle green.

Maten: normaal.

Rollz Motion Rhythm – onze rollator met drie instelbare cues voor mensen met de ziekte van Parkinson of andere neurologische aandoeningen.

Kleuren: matt black.

Maten: normaal.

Rollz Flex – lichtgewicht rollator met grote tas. Deze rollator biedt veel steun en blijft uiterst wendbaar, ook wanneer de tas goed gevuld is.

Remmen: Klassieke of flipremmen.

Kleuren frame: dark purple, jungle green, matt black en pebble white.

Tas kleur: Smokey Grey

Maten: Rollz Flex en Rollz Flex Small. De Rollz Flex Small is alleen verkrijgbaar in de framekleur pebble white.

Accessoires

Rollz Motion: dienblad, reishoes3-in-1 houderrugsteunsleepremmenparaplutouch-up penbekerhoudershopper en gordel.

Rollz Flex: tashakenparapludienbladtouch-up pen en een stokhouder.

Al onze producten kunnen worden gebruikt door mensen die ondersteuning in hun mobiliteit nodig hebben.

De Rollz Flex ondersteunt mensen met balansproblemen, maar die wel in staat zijn om lange afstanden te lopen.

De Rollz Motion biedt ondersteuning aan diegene die niet in staat zijn om lange afstanden te wandelen. Wanneer het lopen te moeilijk wordt, kan de gebruiker in de rolstoel plaatsnemen en mobiel blijven.

De Rollz Motion Performance is geschikt voor mensen die graag in het bos wandelen of over hobbelig wegdek. Wanneer de gebruiker wil rusten, kan de rollator getransformeerd worden tot rolstoel.

De Rollz Motion Rhythm zorgt voor een stabiel loopritme bij de gebruiker door de drie instelbare cues. Geschikt voor mensen met de ziekte van Parkinson of andere neurologische aandoeningen.

Een product is ergonomisch wanneer het bevorderlijk is voor de gezondheid, veiligheid, het comfort en het functioneren van de persoon die het gebruikt. Onze rollators hebben een ultieme balans tussen gewicht, grootte en vorm, waarmee het maximum aan stabiliteit, veiligheid en comfort wordt geboden.
Rollz heeft bewust gekozen voor verkoop in specialistische winkels. U kunt eenvoudig vinden waar het dichtstbijzijnde Nederlandse verkooppunt is. Klik op de link, vul uw woonplaats of uw postcode in en u ziet welke winkels het dichtst bij u in de buurt zijn.

In onze eigen showroom, bij ons kantoor in Delft, kunt u alle accessoires en kleuren en maten van de Rollz Motion² en Rollz Flex, maar ook de Rollz Motion Performance en Rollz Motion Rhythm komen bekijken en eventueel aanschaffen. Wilt u langskomen? Neem dan vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Een overzicht van de landen waar onze producten gedistribueerd worden, vindt u op de distributeurs pagina.