Couple enjoying a day out as one of them uses a Rollz Motion rollator and wheelchair
Een donkerpaarse Rollz Motion getoond in rollator- en rolstoelposities

Rollator en rolstoel ineen

Rollz Motion

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel ineen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over je energieniveau omdat je beide loophulpmiddelen bij je hebt. Deze loopinnovatie zorgt ervoor dat je kunt lopen zo lang als je wilt, kunt gaan zitten in de comfortabele rolstoel en worden geduwd om op krachten te komen, en dan weer kunt gaan lopen als je daar zin in hebt. Zo kun je er altijd bij zijn, mee op vakantie en dagjes uit met familie of vrienden.

De Rollz Motion kan eenvoudig worden getransformeerd van een rollator in een rolstoel (en terug) wanneer je maar wilt.

Stoer en stijlvol Dutch design

Maximale steun

Maximale support rollator

Zorgt ervoor dat je rechtop en stabiel kunt lopen

Makkelijk bewegen

Manoeuvreerbare rollators

Licht bestuurbaar, als rollator en rolstoel

Twee zitopties

Rollator en rolstoel in één

Zitten op de rollator of in de rolstoel

Altijd de juiste ondersteuning bij je

Een geweldige compromisloze ervaring

De Rollz Motion is de perfecte rollator rolstoel combinatie als je ondersteund wilt worden bij het lopen, maar soms ook geduwd wilt worden. Op deze manier hoef je niet te kiezen welk hulpmiddel je mee zult nemen als je ergens een kop koffie gaat drinken, naar een concert gaat of een weekendje weg.

Man loopt met een blauwe Rollz Motion rollator en rolstoel in het park

Ergonomisch design

Optimaal evenwicht tussen gewicht, maat en vorm

Elke gram aan de rollator zit er om een reden. Dit vertaalt zich in een 2-in-1 rollator en rolstoel die zo licht mogelijk is en tegelijk uiterst stabiel, veilig en comfortabel.

De Rollz Motion vergroot je bewegingsvrijheid onder alle omstandigheden en in elke omgeving. Je stapt met zelfvertrouwen naar buiten, je beweegt langer en vaker. De wereld wordt weer groter en het is ons uitgangspunt je te ondersteunen in wat je wilt en kunt. Vergroot je zelfvertrouwen omdat je veel meer kunt doen dan je zelf dacht met deze gecombineerde rollator en rolstoel. En je Rollz Motion is er altijd om je te brengen waar je heen wilt gaan.

Senior zittend in een Rollz Motion rollator omgebouwd tot rolstoel

Loop stijlvol en comfortabel

Beweeg zoveel als je wilt

De Rollz Motion is ontworpen voor een actief leven, zodat je, ook met een beperkte mobiliteit, nog steeds kunt genieten van op pad gaan. En dat allemaal in stijl, aangezien onze rollator en rolstoel combi er opvallend modern uitziet. Bovendien zijn ze veelzijdig, eenvoudig in gebruik en voorzien van kenmerken die het leven een stuk aangenamer maken.

• Verstelbare handgrepen en voetsteunen

• Afstelbare banden ondersteunen de rug

• Zwenkbare voorwielen

• Vier kleuren en twee maten

• Veilige remmen in natte en droge omstandigheden

• Omgekeerde handgrepen voor een optimale loophouding achter de rollator en transportrolstoel

Nieuwe avonturen elke dag

Man zit in de transportstoel terwijl hij naar buiten gaat om een museum te bezoeken

Geniet van musea en muziekevenementen

‘Ik kan voortdurend in beweging blijven met de Rollz Motion. Voor mij is het een drietrapsraket: lopen, zitten en geduwd worden. Zo sta ik nooit langs de kant.’

Man met mobiliteitsproblemen lopen ondersteund en krijgen vergoeding

Vergoeding voor Rollz Motion via PGB

U krijgt mogelijk een vergoeding voor de aanschaf van uw Rollz Motion rollator en rolstoel in één. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en de regels die in uw gemeente gelden.

Twijfel je nog? Bekijk dan ook onze andere rollators!

Rollator en elektrische rolstoel combo

Parkinson rollator met instelbare cues

Rollz Motion FAQ

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel in één. Met dit mobiliteitshulpmiddel kunt u zo lang blijven lopen als u kunt en wilt. Wanneer u genoeg heeft gelopen, kunt u de rollator in een rolstoel transformeren en onderwerg rusten terwijl iemand de rolstoel duwt.

Deze video laat u zien hoe u van de rollator een rolstoel maakt.

U kunt het rolstoelpakket eventueel thuislaten en de deur uitgaan met de Rollz Motion in rollatorstand. Wanneer u het rolstoelpakket niet gebruikt, maar wel meeneemt, bevindt dit zich ingeklapt achter de rollator.

Het is ook mogelijk om het rolstoelpakket boven het zitkussen aan het frame te hangen, zodat u meer inloopruimte heeft. Daarvoor is de 3-in-1 houder ontwikkeld. Zie hier hoe dit accessoire werkt.

Zorg dat de mand onder de Rollz Motion, wanneer u dit accessoire heeft, leeg is. Verwijder het rolstoelpakket en het zitkussen. Onder de zitting van de Rollz Motion zit een rode knop, deze drukt u in en tegelijkertijd tilt u de zitting gedeeltelijk omhoog. Hierna beweegt u de zijkanten van de Rollz Motion naar elkaar toe totdat deze is ingeklapt.

In dit filmpje laten we u zien hoe dit gaat.

Om de Rollz Motion uit te klappen, trekt u de zijkanten van de Rollz Motion uit elkaar. Wanneer de rollator bijna geheel is uitgeklapt, duwt u met uw hand de zitting naar beneden. Wanneer u een ‘klik’ hoort, weet u dat de zitting goed vast zit. Wanneer de zitting vast zit, plaatst u het zitkussen terug en kunt u de Rollz Motion gebruiken.

Wanneer u een Rollz Motion koopt, ontvangt u het rolstoelpakket (waarmee de rollator tot rolstoel te maken is), de 3-in-1 houder en de aanpasbare voetensteunen.