Over Rollz

Rollz International is een Nederlands bedrijf. Ons team van betrokken ergonomische specialisten en ontwerpers ontwikkelt innovatieve mobiliteitsproducten.

Het is onze missie om mensen de mogelijkheid te geven volop van het leven te genieten, ook wanneer de bewegingsvrijheid minder is geworden. Want Rollz brengt u verder.

Onze producten zijn veelzijdig en passen zich aan de gebruiker en de situatie aan. We zijn er trots op dat onze producten met grote zorg zijn ontworpen en dat onze klanten er stijlvol op uit kunnen gaan.

In 2010 is de rollator en rolstoel in één op de markt gebracht, eind 2019 is hier een all terrain versie van uitgebracht. In 2016 hebben we de rollator met grote tas geïntroduceerd. In 2020 hebben we de Parkinsonrollator met cues ontwikkeld.

Rollz International heeft een actief netwerk van distributeurs in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Canada, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Japan.

Het innovatieve en stijlvolle ontwerp van de Rollz Motion is geregeld geprezen met toonaangevende internationale awards, zoals de Red Dot en iF Design Award 2012.

In 2020 heeft Rollz een nieuwe designprijs mogen ontvangen van het Global Health & Pharma Magazine, voor de ‘Most Innovative Mobility Products Design Company’.