Dame loopt met een rollator in Amsterdam en kijkt naar een etalage.

Rollz rollators bewegen met je mee

Of je nou een beetje ondersteuning nodig hebt of veel steun, tijdelijk of altijd, thuis of buiten, Rollz rollators geven je de steun die je nodig hebt. Elk van onze rollators is uniek, maar ze zijn allemaal comfortabel, veilig en ontzettend flexibel in gebruik.

Download de brochure

Vind de Rollz rollator die bij je past

Welke Rollz rollator past bij mij?

Vraag om een online demo of bezoek een van onze showrooms

Als je als nieuwkomer de wereld van rollators binnenstapt, heb je nog geen idee waar je eigenlijk naar op zoek bent. En dan blijken er ook nog hele verschillende modellen te bestaan die passen bij verschillende levensstijlen en gebruikers.

De Rollz adviseur zal in een persoonlijke demo, online of in de showroom, laten zien hoe de rollators werken en kan adviseren welke Rollz rollator het beste bij je past.

A woman sitting on a Rollz Flex rollator and petting her dog

Beste loopervaring

Stabiel en veilig

Stabiele en veilige rollators

Degelijk gebouwd voor maximale ondersteuning

Wendbaar

Manoeuvreerbare rollators

Licht bestuurbaar en wendbaar tussen obstakels

Comfortabel rijden

Comfortabele rollators

Zo vormgegeven dat je in een prettige houding kunt lopen

Een rollator die het leven makkelijker maakt

Over elk detail is nagedacht en dat ontdek je gaandeweg

Het ‘stijve’ ontwerp zorgt ervoor dat Rollz rollators stabiel zijn en makkelijk te duwen, terwijl de wendbare wielen hem goed bestuurbaar maken. De positie van de handgrepen voorkomt overbelasting van spieren en verdeelt de krachten op een gezonde en evenwichtige manier.

Zo kun je je lekker verheugen op een middag in de stad met een vriend(in) en hoef je je geen zorgen te maken of je wel fit genoeg zult zijn. Lopen wordt zo minder vermoeiend en voelt veiliger, omdat je geen energie verliest maar juist energiek wordt. Net zoals lezen dankzij een leesbril weer een ontspannen bezigheid wordt, veranderen de door onze bewegingsexperts ontworpen rollators de loopervaring.

Verschillende producten, individueel instelbaar

Rollz rollators zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan ieders eigen wensen aan te passen zijn. De handgrepen van alle rollators zijn in hoogte verstelbaar en de voetsteunen kunnen aangepast worden aan kortere of langere benen. De rugleuning van het rolstoelpakket van de Rollz Motion en de Rollz Motion Performance kan individueel worden ingesteld om de rug optimaal te ondersteunen.

De duwbeugel van de Rollz Flex kan op veel verschillende standen worden gezet, passend bij de mate van ondersteuning die op dat moment gewenst is. De inzet van de drie verschillende ‘cues’ op de Rollz Motion Rhythm is af te stemmen op specifieke neurologische symptomen.

Accessoires voor je Rollz rollator

Nog comfortabeler op pad met je rollator

Wil je onderweg wat drinken? Is het de verwachting dat het vanmiddag gaat regenen? Of ga je weg met het vliegtuig en wil je voorkomen dat je rollator in het bagageruim beschadigd raakt?

Wij hebben precies de accessoires die je zoekt: een bekerhouder, een paraplu die je aan de Rollz rollator kunt bevestigen, een reishoes en meer.

Accessories for the Rollz rollators

Leven met Multiple Sclerose

“Je bent in beweging, dat heb je gewoon nodig”

Mevrouw Stuiver vertelt hoe ze haar mobiliteit weer terugkreeg met de Rollz Motion waardoor ze er weer een hele dag op uit kan trekken met haar man, net als voordat ze chronisch ziek werd.