Dame loopt met een rollator in Amsterdam en kijkt naar een etalage.

Rollz rollators bewegen met je mee

Of je nou een beetje ondersteuning nodig hebt of veel steun, tijdelijk of altijd, thuis of buiten, Rollz rollators geven je de steun die je nodig hebt. Elk van onze rollators is uniek, maar ze zijn allemaal comfortabel, veilig en ontzettend flexibel in gebruik.

Vind de Rollz rollator die bij je past

Welke Rollz rollator moet ik kiezen?

Vraag om een demonstratie of bezoek een van onze showrooms

Als je als nieuwkomer de wereld van rollators binnenstapt, heb je nog geen idee waar je eigenlijk naar op zoek bent. En dan blijken er ook nog hele verschillende modellen te bestaan die passen bij verschillende levensstijlen en gebruikers.

De Rollz adviseur zal laten zien hoe onze rollators werken en adviseren welke het beste bij je past.

A woman sitting on a Rollz Flex rollator and petting her dog

Welke rollator is geschikt voor u?

rollator vergelijking

Een rollator die het leven makkelijker maakt

Over elk detail is nagedacht en dat ontdek je gaandeweg

Het ‘stijve’ ontwerp zorgt ervoor dat Rollz rollators stabiel zijn en makkelijk te duwen, terwijl de wendbare wielen hem goed bestuurbaar maken. De positie van de handgrepen voorkomt overbelasting van spieren en verdeelt de krachten op een gezonde en evenwichtige manier.

Zo kun je je lekker verheugen op een middag in de stad met een vriend(in) en hoef je je geen zorgen te maken of je wel fit genoeg zult zijn. Lopen wordt zo minder vermoeiend en voelt veiliger, omdat je geen energie verliest maar juist energiek wordt. Net zoals lezen dankzij een leesbril weer een ontspannen bezigheid wordt, veranderen de door onze bewegingsexperts ontworpen rollators de loopervaring.

Verschillende producten, individueel instelbaar

Rollz rollators zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig aan ieders eigen wensen aan te passen zijn. De handgrepen van alle rollators zijn in hoogte verstelbaar en de voetsteunen kunnen aangepast worden aan kortere of langere benen. De rugleuning van het rolstoelpakket van de Rollz Motion en de Rollz Motion Performance kan individueel worden ingesteld om de rug optimaal te ondersteunen.

De duwbeugel van de Rollz Flex kan op veel verschillende standen worden gezet, passend bij de mate van ondersteuning die op dat moment gewenst is. De inzet van de drie verschillende ‘cues’ op de Rollz Motion Rhythm is af te stemmen op specifieke neurologische symptomen.

Beste loopervaring

Stabiel en veilig

Stabiele en veilige rollators

Degelijk gebouwd voor maximale ondersteuning

Wendbaar

Manoeuvreerbare rollators

Licht bestuurbaar en wendbaar tussen obstakels

Comfortabel rijden

Comfortabele rollators

Zo vormgegeven dat je in een prettige houding kunt lopen

Accessoires voor je Rollz rollator

Nog comfortabeler op pad met je rollator

Wil je onderweg wat drinken? Is het de verwachting dat het vanmiddag gaat regenen? Of ga je weg met het vliegtuig en wil je voorkomen dat je rollator in het bagageruim beschadigd raakt?

Wij hebben precies de accessoires die je zoekt: een bekerhouder, een paraplu die je aan de Rollz rollator kunt bevestigen, een reishoes en meer.

Accessories for the Rollz rollators

Leven met Multiple Sclerose

“Je bent in beweging, dat heb je gewoon nodig”

Mevrouw Stuiver vertelt hoe ze haar mobiliteit weer terugkreeg met de Rollz Motion waardoor ze er weer een hele dag op uit kan trekken met haar man, net als voordat ze chronisch ziek werd.

Over Rollz

Rollz Motion – de 2-in-1 rollator en rolstoel. Vanuit rollatorstand is de Rollz Motion gemakkelijk tot rolstoel (en weer terug) te maken wanneer dat nodig is.

Kleuren: pebble white, dark purple, matt black en island blue.

Maten: Rollz Motion en Rollz Motion Small. De Rollz Motion Small is enkel verkrijgbaar in de kleuren island blue of matt black.

Rollz Motion Performance – onze all-terrain versie van de rollator en rolstoel in één. Hij heeft twee luchtbanden (achter) en twee schuimgevulde banden (voor) en andere comfortverhogende onderdelen.

Kleuren: jungle green.

Maten: normaal.

Rollz Motion Rhythm – onze rollator met drie instelbare cues voor mensen met de ziekte van Parkinson of andere neurologische aandoeningen.

Kleuren: matt black.

Maten: normaal.

Rollz Flex – lichtgewicht rollator met grote tas. Deze rollator biedt veel steun en blijft uiterst wendbaar, ook wanneer de tas goed gevuld is.

Remmen: Klassieke of flipremmen.

Kleuren frame: dark purple, jungle green, matt black en pebble white.

Tas kleur: Smokey Grey

Maten: Rollz Flex en Rollz Flex Small. De Rollz Flex Small is alleen verkrijgbaar in de framekleur pebble white.

Accessoires

Rollz Motion: dienblad, reishoes, 3-in-1 houder, rugsteun, sleepremmen, paraplu, touch-up pen, bekerhouder, shopper en gordel.

Rollz Flex: tashaken, paraplu, dienblad, touch-up pen en een stokhouder.

 

Al onze producten kunnen worden gebruikt door mensen die ondersteuning in hun mobiliteit nodig hebben.

De Rollz Flex ondersteunt mensen met balansproblemen, maar die wel in staat zijn om lange afstanden te lopen.

De Rollz Motion biedt ondersteuning aan diegene die niet in staat zijn om lange afstanden te wandelen. Wanneer het lopen te moeilijk wordt, kan de gebruiker in de rolstoel plaatsnemen en mobiel blijven.

De Rollz Motion Performance is geschikt voor mensen die graag in het bos wandelen of over hobbelig wegdek. Wanneer de gebruiker wil rusten, kan de rollator getransformeerd worden tot rolstoel.

De Rollz Motion Rhythm zorgt voor een stabiel loopritme bij de gebruiker door de drie instelbare cues. Geschikt voor mensen met de ziekte van Parkinson of andere neurologische aandoeningen.

 

Een product is ergonomisch wanneer het bevorderlijk is voor de gezondheid, veiligheid, het comfort en het functioneren van de persoon die het gebruikt. Onze rollators hebben een ultieme balans tussen gewicht, grootte en vorm, waarmee het maximum aan stabiliteit, veiligheid en comfort wordt geboden.

Rollz heeft bewust gekozen voor verkoop in specialistische winkels. U kunt eenvoudig vinden waar het dichtstbijzijnde Nederlandse verkooppunt is. Klik op de link, vul uw woonplaats of uw postcode in en u ziet welke winkels het dichtst bij u in de buurt zijn.

In onze eigen showroom, bij ons kantoor in Delft, kunt u alle accessoires en kleuren en maten van de Rollz Motion² en Rollz Flex, maar ook de Rollz Motion Performance en Rollz Motion Rhythm komen bekijken en eventueel aanschaffen. Wilt u langskomen? Neem dan vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Een overzicht van de landen waar onze producten gedistribueerd worden, vindt u op de distributeurs pagina.