Woman walking with a rollator with Rollz Fit accessory

De Rollz Fit is zorgvuldig gemaakt met de filosofie om gebruikers van een rollator in staat te stellen om gezonde gewoonten probleemloos in hun dagelijkse routines te passen.

Rollz Fit accessory app

Uw rollator biedt meer dan ondersteuning bij het lopen

Regelmatige lichaamsbeweging brengt een groot aantal voordelen met zich mee

De Rollz Fit is, samen met zijn innovatieve app, op maat gemaakt om je holistische welzijn te ondersteunen door voldoende beweging te stimuleren, wat niet alleen belangrijk is voor gezonde hersenen, maar ook voor fysieke kracht.
Door Rollz Fit in uw dagelijkse routine op te nemen, kunt u genieten van de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging, zoals een verbeterde bloedsomloop, spierversterking, verbeterde hersenfunctie en algehele mobiliteit. Rollz Fit is toegewijd om u te ondersteunen bij het leiden van een actieve en gezonde levensstijl, of u nu wandelt, sport of gewoon volop van het leven geniet.

Het positieve effect van wandelen

Verbetert de productiviteit

Regelmatig wandelen stimuleert de geest, verbetert de focus, creativiteit en het algehele cognitieve functioneren.

Verhoogt de energie

Wandelen stimuleert de bloedsomloop en geeft zuurstof aan het lichaam, wat resulteert in een gerevitaliseerd en verkwikt gevoel.

Vermindert stress

Beweging bevordert het vrijkomen van endorfine, geeft het humeur een oppepper en zorgt voor ontspanning.

Scan de QR-code om de app te installeren

Doe met ons meer kilometers en ontwikkel gezonde gewoontes!

Overlay Image Small Wheel Big Wheel
0
Rollz Fit accessory mounted on a Rollz Motion rollator wheel

Help ons verder met onderzoek!

De missie van Rollz is om de mobiliteit van mensen te verbeteren

We doen momenteel onderzoek naar de manier waarop rollators mensen ondersteunen om actief te blijven. Uw ervaringen en inzichten kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan dit onderzoek en anderen helpen om mobiel te blijven ondanks uitdagingen.
Om mee te doen, hoeft u zich alleen maar te registreren door onderstaand formulier in te vullen. Na registratie nemen we contact met je op om een aantal vragen te beantwoorden. Jouw inbreng is belangrijk voor ons streven naar meer mobiliteit voor iedereen.