Woman driving a Rollz Motion Electric wheelchair outdoors
Rollz Motion Electric rollator and electric wheelchair combo

Rollator en elektrische rolstoel combo

Rollz Motion Electric

Een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel & elektrische rolstoel die gebruikers in staat stelt actief te blijven en ondersteund te blijven in verschillende stadia van verminderende mobiliteit.
De Rollz Motion Electric combineert de eigenschappen van drie hulpmiddelen en helpt mensen met mobiliteitsbeperkingen zo onafhankelijk mogelijk te blijven. De rollatoroptie biedt stabiele ondersteuning tijdens het lopen, zodat gebruikers hun mobiliteit optimaal kunnen benutten. Wanneer het lopen moeilijk wordt, kan de gebruiker het rolstoelpakket bevestigen en uitrusten of veilig zittend verder bewegen. Het elektrische systeem vergroot de functionaliteit nog verder door er een gemotoriseerde rolstoel van te maken, waardoor gebruikers op elk moment zelfstandig kunnen reizen.
Dit innovatieve ontwerp benadrukt het voordeel van een duurzame en praktische oplossing voor meerdere mobiliteitsbehoeften, van het nodig hebben van enige ondersteuning tot fulltime gebruik van een rolstoel.

Onafhankelijkheid op het volgende niveau

Geen hulp nodig

Rolstoel met joystickbesturing

Wendbaarheid

Maneuverable rollators

Draait ter plekke, zelfs in nauwe ruimtes

Modulair systeem

Aanpasbaar aan verschillende mobiliteitsbehoeften

Aanpasbaar om levenslange ondersteuning te bieden

De Rollz Motion Electric stelt mensen in staat om te blijven deelnemen aan sociale activiteiten, winkelen en het verkennen van nieuwe plaatsen, ongeacht het niveau van mobiliteit. De rollator - elektrische rolstoel biedt de beste combinatie van beide werelden, voor wanneer u zich energiek voelt om een wandeling te maken of behoefte heeft om te ontspannen in uw stoel terwijl u rijdt. Het aanpassingsgemak, dat weinig tot geen inspanning vergt, betekent dat u hem snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften, zodat u energie bespaart voor de dingen die u echt wilt doen.

Vergoeding voor een Rollz Motion Electric

Via aanvraag bij de gemeente

U krijgt mogelijk een vergoeding voor de aanschaf van uw Rollz Motion Electric, een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel met duwondersteuning & elektrische rolstoel. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en de regels die in uw gemeente gelden. Hoe de aanvraagprocedure precies gaat, verschilt per gemeente, meer uitleg hierover vindt u dan ook op de website van uw gemeente.

Man driving a Rollz Motion Electric wheelchair

Neem de controle over uw mobiliteit!

Je betrouwbare partner om te blijven genieten van je favoriete activiteiten

De Rollz Motion Electric bevat de ergonomische eigenschappen van de Rollz Motion, maar voegt daar een elektrisch systeem aan toe dat duwondersteuning en zelfrijdende beweging mogelijk maakt. Door naadloos te schakelen tussen de drie opties rollator, transportstoel en elektrische rolstoel, kunt u erop vertrouwen dat de Rollz Motion Electric u brengt waar u heen wilt, met of zonder begeleiding.

• Optionele duwondersteuning om gemakkelijker de transportstoel te duwen
• Joystickbesturing voor zelfstandig rijden in de elektrische rolstoel
• 15 km bereik
• Maximale snelheid van 6 km/u
• Gemakkelijk in te klappen waardoor compact vervoer mogelijk is
• Trillingdempende luchtbanden

Geniet van je eigen onafhankelijkheid

Woman walking with a Rollz Motion Performance rollator walker near a swimming pool

De beste rollator voor uw behoeften kiezen

De term ‘beste rollator’ kan voor verschillende mensen verschillende dingen betekenen. Welke rollator het beste bij iemand past, hangt vaak af van de persoonlijke situatie, levensstijl en behoeften.

Woman with multiple sclerosis enjoying a day out with a Rollz Motion rollator

Hulpmiddelen beperken ons niet, ze bevrijden ons

‘Ik heb geleerd dat loophulpmiddelen niet de vijand zijn die ik dacht dat ze zouden zijn, we zouden ons niet moeten schamen of gestigmatiseerd moeten voelen door het gebruiken van producten die ons helpen leven.’

Twijfelt u nog? Bekijk andere rollators!

Lichtgewicht rollator met boodschappentas

All terrain rollator met luchtbanden

Rollz Motion Electric FAQ

U krijgt mogelijk een vergoeding voor de aanschaf van uw Rollz Motion Electric, een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel met duwondersteuning & elektrische rolstoel. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en de regels die in uw gemeente gelden. Hoe de aanvraagprocedure precies gaat, verschilt per gemeente, meer uitleg hierover vindt u dan ook op de website van uw gemeente. Voor meer informatie omtrent de vergoeding via Wmo klikt u hier.

De Rollz Motion Electric is een 3-in-1 rollator, transport rolstoel en elektrische rolstoel. Als rollator biedt hij steun bij het lopen en is hij gemakkelijk om te veranderen in een transportrolstoel/elektrische rolstoel door het aanbrengen van het rolstoelpakket. In elektrische rolstoelmodus zijn er twee besturingsopties: ondersteund duwen (geautomatiseerde duwhulp) of joysticksbediening (voor onafhankelijk rijden).

Deze video toont de veelzijdigheid van de Rollz Motion Electric.

Ja. Elke Rollz Motion, Rollz Motion Performance of Rollz Motion Rhythm kan worden opgewaardeerd naar een Rollz Motion Electric met behulp van een conversiekit. Controleer de beschikbaarheid bij uw lokale distributeur.

De Rollz Motion Electric heeft een maximale draagkracht van 100 kg. Het is niet veilig om met meer dan één persoon op de zitting te zitten en Rollz International garandeert in zo een situatie de veiligheid niet.

De Rollz Motion Electric weegt 22,6 kg inclusief batterij en het rolstoelpakket voegt nog eens 3,4 kg toe.

De Rollz Motion Electric heeft een bereik van 15 km op een volle batterij, maar dit bereik kan variëren afhankelijk van factoren zoals gewicht van de gebruiker, terreintype en rijgedrag.

De maximale snelheid van de Rollz Motion Electric kan variëren afhankelijk van de rijmodus:
• Joystickbediening – 1,2 km/u tot 6 km/u
• Achteruit rijden – 1 km/u tot 2,2 km/u
• Duwondersteuning – 3 km/u tot 5,5 km/u.

Vliegen met de Rollz Motion Electric is mogelijk, maar vanwege de accu moet u rekening houden met een aantal veiligheidsmaatregelen. Bekijk deze gids en volg de genoemde stappen om u voor te bereiden op vliegreizen met de Rollz Motion Electric.