Lopen met een Rollz Motion rollator over een brug

Rollz Connect - Parkinson informatie ochtend

Bijscholing: mobiliteit bij de ziekte van Parkinson

Op 18 November van 10:00 uur tot 13:00 uur hebben wij diverse specialisten die hun ervaringen delen, onderzoeken doen naar Parkinson en toekomstige (mobiliteits) blikken op de ziekte van Parkinson gaan presenteren.

Tijdens deze informatieve ochtend zullen wij verder ingaan op het effect van de ziekte van Parkinson, en op welke manier jij als specialist kunt bijdragen aan de mobiliteit van jouw client.
Peter van den Berg vertelt als ervaringsdeskundige zijn ervaringen en positieve blik op het “leven met Parkinson”. Naast Peter spreekt ook Monique Berger, onderzoeker aan het lectoraat van Revalidatie over een recent afgerond onderzoek met een Parkinsonrollator, en nemen wij jullie mee in de toekomstige mobiliteitsoplossingen voor diverse Neurologische ziektebeelden.

Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan deze specialisten, en is er ook ruimte om te netwerken na de presentaties. Na aanwezigheid aan deze ochtend krijg je als deelnemer een certificaat van deelname.

Programma

10:00 - 10:30 Opening door Peter van den Berg
Ervaringsdeskundige en gebruiker van de Rollz Motion Rhythm – wat is het effect van Parkinson en wat zijn de voordelen van rollatorgebruik?

10:30 - 11:00 Training door Sam Bosboom
Bewegingstechnoloog en product manager – wat is het effect van de Rollz Motion Rhythm op de gebruiker?

11:00 - 11:30 Presentatie door Monique Berger
Lector lectoraat Technologie voor Inclusief Bewegen en Sport, vertelt meer over onderzoek naar mobiliteit bij de ziekte van Parkinson en op welke manier de Haagse Hogeschool de naar de toekomst kijkt.

11:30 - 12:00 Presentatie door Tim van den Ing
Research and Development Rollz international, vertelt meer over de toekomst in ontwikkelingen van mobiliteitsoplossingen bij niet aangeboren hersenletsel.

12:00 - 13:00 Lunch met mogelijkheid tot stellen van vragen aan de specialisten en Uiteraard om kennis te maken met collega’s uit hetzelfde vakgebied.

Locatie:
Hoofkantoor Rollz International
Rotterdamseweg 402M
2629 HH Delft

Schrijf je hier in voor de Parkinson informatie ochtend