Couple enjoying a day out as one of them uses a Rollz Motion rollator and wheelchair

Rollator

Lopen maakt je sterker. Dagelijks blijven bewegen is erg belangrijk voor het verbeteren van je mobiliteit. Met een Rollz rollator loop je comfortabel en stijlvol overal naartoe. Zo geniet je van een zelfstandig en actief leven.

Loop langer en vaker dan je gewend bent met een stabiele rollator van Rollz

Niet alleen lichamelijk is het goed om meer te lopen en meer zelf te doen, ook mentaal kan het een enorme boost geven om heerlijk zelf te gaan winkelen of iedere dag een boswandeling te maken. Onze moderne rollators zijn niet alleen licht bestuurbaar en wendbaar, ze geven je ook de steun die je nodig hebt om een goede houding aan te nemen en rechtop te lopen. Zo houd je een wandeling, familiebijeenkomst of vakantie goed vol.
Onze rollators zijn ontworpen door bewegingswetenschappers, de beste van Nederland. Zij weten precies welke ondersteuning nodig is om stabiel te kunnen lopen. De rollators van Rollz hebben hun kwaliteit bewezen in de afgelopen tien jaar. De beste kwaliteit rollators van hoogwaardige materialen, zo gaan Rollz rollators jaren mee en blijven ze doen wat ze moeten doen. Ze bieden stabiliteit en bevorderen je mobiliteit. De rollators van Rollz zijn compact, compleet, stabiel, veilig en persoonlijk aanpasbaar. Dit maakt een Rollz rollator voor iedereen geschikt.

Blond meisje dat met een moderne rollator in het oude stadscentrum loopt

Rollator kopen?

Ben je van plan een rollator te kopen? Dan is het belangrijk dat de rollator aansluit op je behoeften. Een rollator is voor veel mensen een onmisbaar hulpmiddel. Het biedt stabiliteit en vergroot je mobiliteit. Thuis beweeg je je makkelijker door het huis en ook buiten kan het een ideaal hulpmiddel zijn. Een uitstapje naar een kennis, de supermarkt of het park is geen probleem meer.
Als je online zoekt naar een rollator die bij je past, zul je zien dat er veel verschillende modellen te koop zijn. Een aantal factoren waar je op moet letten bij het kopen van een rollator zullen we op een rijtje zetten.

Vrouw gebruikt een Rollz Flex stabiele rollator voor een dagje winkelen

Het gewicht

Lichtgewicht en compacte rollator

Het gewicht van de rollator is van groot belang, het komt namelijk voor dat je de tram of trein in wilt stappen of de rollator mee wilt nemen in de auto. Een lichtgewicht rollator weegt tussen de 5-8 kilo. Alle Rollz modellen zijn efficiënt samengesteld en gemaakt van aluminium en daardoor niet onnodig zwaar. De Rollz Flex is een ideale lichtgewicht rollator.

Binnen of buiten

rollator met luchtbanden

Alle modellen zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten huis. Als je de rollator vaker buiten wilt gebruiken, denk dan aan de situaties waarin je de rollator precies wil gebruiken. Er zijn namelijk ook rollators met luchtbanden, zoals de Rollz Motion Performance. Hiermee kun je gemakkelijk op iedere ondergrond lopen door de extra schokdemping. Hobbelige wegen of een oneffen terrein is voor deze rollator geen probleem.

Service

Rollator voor senioren

Het is belangrijk dat de rollator wordt afgesteld op het lichaam en de wensen van de gebruiker. De rollator wordt bij Rollz altijd correct afgesteld door een Rollz consulent als de rollator afgehaald wordt bij onze locaties, zoals onze showroom. Ook garantie is een punt van aandacht bij het aanschaffen van een rollator. Bij Rollz krijg je 5 jaar garantie op je rollator.

Verschillende soorten rollators

De rollators van Rollz

Vind de Rollz rollator die perfect past bij jouw behoeften

De rollators van Rollz bieden je de steun die je nodig hebt. Of je nou een beetje of veel ondersteuning nodig hebt, Rollz rollators zijn uniek maar toch allemaal comfortabel, veilig en flexibel.

De rollators van Rollz hebben een aantal voordelen. Allereerst biedt een Rollz rollator maximaal support. Rollz rollators zijn erg stabiel en ontworpen door bewegingswetenschappers voor het beste loopcomfort. Ook kan onderweg gebruik gemaakt worden van de zitting. Als je beschikt over een Rollz Motion, kan de rollator ook omgebouwd worden naar de rolstoel stand. Hierdoor kan je gerust langere afstanden lopen en zo zijn winkelbezoeken of boswandelingen geen probleem. Ten tweede wordt de Rollz rollator geheel naar jouw lichaam afgesteld wanneer deze opgehaald wordt bij onze locaties. Daarnaast kan je de rollator gratis binnen 14 dagen retourneren nadat je de rollator binnenshuis hebt getest. De Rollz rollators zijn online en via verschillende thuiszorgwinkels te verkrijgen.

Een vrouw die op een Rollz Flex rollator zit en haar hond aait

Persoonlijke online demo

Rollz biedt de beste loopervaring, de rollators zijn stabiel, veilig, bieden maximale ondersteuning, zijn licht bestuurbaar, wendbaar en zo samengesteld dat je in een prettige houding kunt lopen.

Twijfel je over welke rollator bij jouw situatie past? Er zijn verschillende modellen die passen bij verschillende gebruikers en levensstijlen. Onze Rollz adviseur kan in een persoonlijke online demo laten zien hoe de rollators werken en een advies geven over welke Rollz rollator aansluit op jouw behoeften.

Winkels om de Rollz rollators te kopen

Uw nieuwe rollator uitproberen

Onze Rollz adviseur kan in een persoonlijke demo de rollators tonen en laten zien hoe ze werken. Ook kan hij een advies geven over welke rollator bij je past. Als je een nieuwe Rollz rollator in een van onze verkooppunten koopt, wordt de rollator op de juiste manier afgesteld op jouw lichaam. Wij hebben nu, omdat winkelen niet altijd een optie is, de mogelijkheid om een consulent mee te sturen met de bezorging. Deze zal een testrondje met je maken en de rollator demonstreren en afstellen.
Ook vinden wij het belangrijk dat je 14 dagen de rollator thuis kunt uitproberen en als het niet naar wens is, heb je de mogelijkheid om de Rollz rollator kosteloos terug te sturen. Als je besluit de Rollz te houden, willen wij dat je optimaal kunt genieten van de rollator. Daarom bieden wij 5 jaar garantie.

Dame doet boodschappen bij de supermarkt met een Rollz Flex rollator

Multifunctioneel voor binnen en buiten

De rollators van Rollz zijn te gebruiken voor lange wandelingen buiten, maar ook voor binnen. Rollz rollators zijn namelijk wendbaar, licht bestuurbaar en flexibel voor binnen en stevig en stabiel voor buiten. Onze ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de rollators ideaal zijn voor het dagelijks leven. Een wandeling buiten, boodschappen doen en door het huis lopen zijn namelijk dingen die voor iedereen mogelijk moeten zijn. Met Rollz wordt dit allemaal een stuk makkelijker en hoef je je geen zorgen te maken om de afstand die je van plan bent te lopen.

Lopen is goed voor ieder lichaam, het is niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest belangrijk om te blijven wandelen. Houd je spierconditie op peil met Rollz en verklein de kans op vallen. De stabiele rollator van Rollz maakt het lopen veiliger. Over elk detail is nagedacht, zo kan je veilig en stijlvol blijven wandelen. Ook hebben wij een serie lessen ontwikkeld die je kunnen helpen de rollator te gebruiken, hierin geven we ook tips. Bekijk deze serie en je bent klaar om lange afstanden te wandelen met jouw Rollz.