Woman walking with a Rollz Flex rollator with big bag in a supermarket
Rollz rollators zijn verkrijgbaar in twee maten: normaal en klein

Lichtgewicht rollator met boodschappentas

Rollz Flex

De Rollz Flex is een compacte, stabiele lichtgewicht rollator met een grote boodschappentas. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat je de rollator dichtbij het lichaam kunt houden waardoor je een betere loophouding hebt. Door de korte wielbasis stap je zo even naast de rollator zonder dat de wielen hinderlijk in de weg zitten. Dit zorgt ook voor de kleine draaicirkel, handig in kleine ruimtes.

De rollator ondersteunt maximaal en stuurt licht, zelfs met een volle boodschappentas. Het prachtige ontwerp verbergt de ‘klassieke rollator’-look. Best fijn als je het gevoel hebt nog niet aan een rollator toe te zijn. De zachte, schuimgevulde banden van de Rollz Flex 2 absorberen trillingen, waardoor u comfortabel loopt.

Perfecte ondersteuning bij je dagelijkse activiteiten

Licht en compact

Lichtgewicht en compacte rollator

Makkelijk te duwen en te sturen in krappe ruimtes

Stevig en stabiel

Stabiele en veilige rollators

Lichte rollator biedt optimale ondersteuning en moeiteloze wendbaarheid

Praktisch en handig

Praktische en handige rollator

Een comfortabele zitting en een grote tas waarin wel 25 kilo boodschappen kan

Een dag erop uit is nog nooit zo ontspannen geweest

Je maatje bij het lopen, winkelen en struinen

De Rollz Flex gaat overal met je mee naar toe. Of dit nu de supermarkt, het museum of een restaurant is. Deze lichtgewicht rollator draagt je boodschappen en heeft een zitting waarop je even kunt uitrusten. Je loopt stabiel en je wereld blijft zo groot als je wilt.

Je kiest de mate van ondersteuning

De duwbeugel: helemaal rechtop tot helemaal naar beneden. En alles er tussenin.

Onze ontwerpers hebben een lichte rollator ontwikkeld met een aanpasbare ondersteuning. Als de duwbeugel helemaal omhoog staat, word je licht ondersteund en kun je zelfs met één hand sturen. Als de beugel helemaal naar voren is geklikt, biedt de rollator maximale ondersteuning.

En dan zijn er nog vele mogelijkheden daar tussenin. Kies wat bij je past, vandaag, in jouw situatie. De Rollz Flex is net zo flexibel als de naam verraadt.

Een lichtgewicht rollator voor iedereen

Variatie en flexibiliteit

Een rollator moet zich aanpassen aan jouw situatie en niet andersom. Het moet niet zo zijn dat je levensstijl wordt bepaald door de beperkingen die een rollator opwerpt. Wij willen dat je een rimpelloze, prettige ervaring hebt zodat je je energie voor de leuke dingen kunt bewaren. Een rollator moet dus passen bij je levensstijl en je lichaam en dat kan dankzij de varianten en opties waaruit je kunt kiezen.

• Verwijderbare binnentas

• Verkrijgbaar in vier framekleuren

• In hoogte verstelbaar

Vrouw ondersteund door een Rollz Flex lichtgewicht rollator

Gebruik het maximaal!

Drie zuurstoftanks in Rollz Flex rollatortas

Een rollator als zuurstoftankhouder

Drie zware zuurstoftanks passen in de tas van de Rollz Flex. Als je voortdurend extra zuurstof nodig hebt, vergroot dit enorm je mobiliteit. Alle apparatuur is uit het zicht en alleen het slangetje komt er via de rits uit.

Woman dancing with a Rollz Flex lightweight rollator

Dansen met een lichtgewicht rollator

De duwbeugel van de Rollz Flex is de perfecte barre voor dansoefeningen. ‘Ik begon voor de spiegel te oefenen, ondersteund door de Rollz Flex en ontdekte gelijk hoe klein de draaicirkel is.’

Twijfel je nog? Bekijk dan ook onze andere rollators!

Rollator en rolstoel in één

Parkinson rollator met instelbare cues

Rollz Flex FAQ

We begrijpen dat de Rollz Flex op het eerste gezicht niet op een rollator lijkt. Dat is eigenlijk precies wat we in gedachten hadden tijdens de ontwikkeling, omdat we ervan overtuigd zijn dat een rollator er tegenwoordig stijlvol uit kan zien en met zorg ontworpen moet zijn. De Rollz Flex is een volledig functionerende rollator en voldoet aan alle Europese standaarden en eisen waaraan een rollator moet voldoen.

De Rollz Flex in actie zien? U ziet het in dit filmpje.

De Rollz Flex is er in twee maten. De gewone maat is ontworpen voor gebruikers met een lengte tussen 1,55 m en 1,95 m. De Rollz Flex Small past beter bij mensen tussen de 1,40 m tot 1,60 m.  De duwbeugel van de Rollz Flex Small kan in vijf hoogtestanden gezet worden in plaats van zes, zoals bij de gewone maat.

De Rollz Flex past zich qua steun aan naar uw behoefte. Het hangt van de gebruiker en de situatie af hoe de duwbeugel gepositioneerd moet worden voor de benodigde ondersteuning.

Als de duwbeugel volledig naar voren is geklapt, in de rollatorstand, biedt deze de meeste steun. In deze positie is de Rollz Flex een gecertificeerde rollator.

In de kantelstand – de duwbeugel naar u toe, zoals bij een kinderwagen – biedt het geen steun.

De duwbeugel is gemakkelijk aan te passen, zodat het de benodigde ondersteuning biedt op elk moment. Zie hoe u de duwbeugel aanpast in  deze demonstratievideo.

Het in- en uitklappen van de Rollz Flex gaat gemakkelijk en zonder gereedschap. In deze video laten we u zien hoe u dit stap voor stap doet.
Het maximale gewicht dat de Rollz Flex kan dragen, is 125 kg.
Er kan maar één persoon gaan zitten op het zitje van de Rollz Flex. Rollz International kan de veiligheid niet garanderen wanneer meerdere personen plaatsnemen op de zitting. Neem enkel plaats op het zitje wanneer de Rollz Flex op de parkeerrem staat.