Man driving a Rollz Motion Electric wheelchair in a parc

Elektrische rolstoel vergoeding voor Rollz Motion Electric

Via aanvraag bij de gemeente

U krijgt mogelijk een vergoeding voor de aanschaf van uw Rollz Motion Electric, een veelzijdige 3-in-1 rollator, transportstoel met duwondersteuning & elektrische rolstoel. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en de regels die in uw gemeente gelden. Hoe de aanvraagprocedure precies gaat, verschilt per gemeente, meer uitleg hierover vindt u dan ook op de website van uw gemeente. 

U kunt een elektrische rolstoel vergoeding regelen via uw gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) door een aanvraag voor persoonsgebonden budget te doen. Dit doet u via een meldingsformulier dat u via de gemeente verkrijgt. In dit meldingsformulier beschrijft u uw ondersteuningsvraag aan de gemeente. Om deze ondersteuningsvraag te versterken, kunt u altijd om een onderbouwing van uw aanvraag vragen bij uw dokter, fysiotherapeut, ergotherapeut of andere behandelaar. 

Rollz helpt u graag verder, daarom kunt u ons onderstaande formulier downloaden. Met dit bestand kunt u uw ondersteuningsvraag in het meldingsformulier verduidelijken. Voor meer informatie kunt u altijd een mail sturen naar sales@rollz.com. 

Begeleiding bij meldingsformulier