Parkinson's rollator covered by the health insurance

Rollator vergoeding voor Rollz Motion

Krijg mogelijk uw rollator vergoed via een aanvraag bij de gemeente

U krijgt mogelijk een vergoeding voor de aanschaf van uw Rollz Motion rollator en rolstoel in één. Of u hiervoor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie en de regels die in uw gemeente gelden. Hoe de aanvraagprocedure precies gaat, verschilt per gemeente, meer uitleg hierover vindt u dan ook op de website van uw gemeente.

U kunt een rollator vergoeding regelen via uw gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) door een aanvraag voor persoonsgebonden budget te doen. Dit doet u via een meldingsformulier dat u via de gemeente verkrijgt. In dit meldingsformulier beschrijft u uw ondersteuningsvraag aan de gemeente. Om deze ondersteuningsvraag te versterken, kunt u altijd om een onderbouwing van uw aanvraag vragen bij uw dokter, fysiotherapeut, ergotherapeut of andere behandelaar.

Rollz helpt u graag verder, daarom kunt u ons onderstaande formulier downloaden. Met dit bestand kunt u uw ondersteuningsvraag in het meldingsformulier verduidelijken. Voor meer informatie kunt u altijd een mail sturen naar sales@rollz.com.

Begeleiding bij meldingsformulier