Man lopend met de nieuwe Rollz Flex 2 rollator in de stad

De nieuwe Rollz Flex 2 is verkrijgbaar

Rollz International kondigt de lancering van de verbeterde Rollz Flex 2 rollator aan. De nieuwste rollator van Rollz biedt ongeëvenaard comfort, stabiliteit en stijl en compromisloos een actief leven ondersteunt. Dit is een bijgewerkte versie van het vorige Rollz Flex-model dat in 2016 werd geïntroduceerd.De Rollz Flex 2 heeft nu zachtere banden voor meer comfort tijdens het lopen en is verkrijgbaar in meer kleuren met een nieuwe stijlvolle boodschappentas.

Richard Zwart, Commercieel Directeur van Rollz International, zegt: “We zijn verheugd om de Rollz Flex 2 te kunnen introduceren. Dit product is verbeterd om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om mee te gaan met ontwikkelingen in de markt.”

“Bovendien zijn we, ondanks de wereldwijde productieproblemen als gevolg van de coronasituatie, trots dat we alle updates klaar kunnen hebben zoals gepland. Nu de pandemische beperkingen worden versoepeld, kunnen we blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten om eropuit te gaan of zich voor te bereiden op hun zomervakantie door een stijlvol kwaliteitsproduct te leveren waarmee ze comfortabel en veilig kunnen lopen.”

De Rollz Flex 2 is voorzien van nieuwe, zachtere banden die het rijcomfort vergroten doordat de trillingen van de ondergrond nog beter worden geabsorbeerd. De handremmen van de Rollz Flex 2 zijn beter af te stellen op de persoonlijke remkracht of -behoefte.

De nieuwe schuimgevulde banden zorgen voor een optimale demping van de ondergrond waarop je loopt. De vibraties die de handen voelen tijdens het lopen zijn daarom minimaal en het rijcomfort maximaal. Deze banden hebben ook meer grip en zijn duurzamer.

“Om te durven bewegen moet je vertrouwen hebben in bewegen”, zegt Zwart. “De Rollz Flex geeft je dat vertrouwen. Het is een stabiele, veilige, comfortabele en licht bestuurbare rollator die de ondersteuning biedt die bij jou past. Nadat iedereen te lang binnenshuis moest blijven in het afgelopen jaar, is het belangrijk om er weer op uit te gaan en actief te zijn. Blijven bewegen is bevorderlijk voor zowel je lichaam als geest.”

Nieuwe tas en framekleuren

De Rollz Flex 2 is —op verzoek van onze klanten— nu verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren: Pebble white, Matt black, Jungle green en Dark purple. De ruime boodschappentas van de rollator is gemaakt van een luxe en sterke stof in de kleur Smokey grey.

“We hebben gekozen voor een nieuw materiaal dat nog beter tegen een regenbui kan en eenvoudiger is schoon te maken. Omdat hij slijtvaster is, is de tas duurzamer en zal hij net zo lang meegaan als de rollator zelf”, zegt Zwart.

“De focus van Rollz was altijd al om hoogwaardige rollators te maken die lang meegaan, en tegelijkertijd is dit een goede manier om milieuvriendelijk te produceren.”

Maak kennis met de Rollz Flex 2

Wil je zelf eens de Rollz Flex 2 zien en uitproberen? Dat kan de komende tijd op verschillende plekken.

In de eerste plaats ben je van harte welkom in onze showroom in Delft. We nodigen je uit een afspraak te maken zodat we alle tijd voor je hebben en we de coronamaatregelen in acht kunnen nemen. Daarnaast kun je ook komen naar een van de demo dagen die we in de buitenlucht zullen organiseren in Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Hier kun je de Rollz Flex 2 zelf ervaren en zien hoe hij jou kan ondersteunen op een manier die bij jou past.

Kom langs op de volgende momenten:

22 juni – Den Haag (14:00-16:00) – Park Clingendael – Hoofdingang aan Wassenaarseweg
23 juni – Amsterdam (14:00-16:00) – Het Amsterdamse Bos – Bij parkeerterrein hoofdentree Amsterdamse Bos
24 juni – Utrecht (14:00-16:00) – Beatrixpark – Ingang bij bushalte Brennerbrug

De Rollz Flex 2 is nu zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Je kunt meer te weten komen over de veelzijdigheid en flexibiliteit van de Rollz Flex 2 op onze website.