Rollz Flex matt black, denim grey and bright purple bag

Rollz Flex nu ook in matzwart

Het assortiment Rollz designrollators is uitgebreid. De Rollz Flex is nu ook verkrijgbaar met een matzwart frame: de Rollz Flex matt black.

Deze uitvoering van de rollator is direct online te bestellen op onze webshop en zal geleidelijk aan ook in de zorgwinkels te koop zijn in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. “Klanten vinden de Rollz Motion² matt black erg mooi, daarom hebben we besloten de Rollz Flex nu ook in deze kleur uit te brengen”, aldus directeur Arjan Muis.

Deze moderne matzwarte framekleur is verkrijgbaar met een tas in denim grey of bright purple. U heeft de keuze uit klassieke remmen of flip-remmen.

De Rollz Flex is al sinds 2016 op de markt. De versie met het witte frame blijft gewoon verkrijgbaar.

Een incognito rollator

Deze moderne design rollator is ontwikkeld om er zo min mogelijk als rollator uit te zien. Terwijl het een zeer veilige en stabiele rollator is. De Rollz Flex manoeuvreert gemakkelijk, zelfs met volgeladen tas.

De achterwielen van deze rollator steken minder ver naar achter uit. Dit verkleint de kans op struikelen. En de naar voren gerichte duwbeugel stimuleert mooi rechtop lopen.

Rollz-Flex-Matt-Black-Design-Rollator