Man walking with a Rollz Motion Delft Blue rollator in front of a wall with drawings in Delft

Rollz introduceert een speciale Delft Blue editie

Rollz heeft de introductie aangekondigd van haar eerste speciale rollator editie, genaamd de Rollz Motion Delft Blue. Gemaakt op het witte frame van de reeds beroemde Rollz Motion rollator en rolstoel combo, is deze gelimiteerde serie bedoeld om meer van de Nederlandse cultuur terug te brengen in de producten van het bedrijf.

Rollz heeft meerdere connecties met de Nederlandse stad Delft, de grootste daarvan is dat het de plaats is waar alle rollators zijn ontworpen. Het is nu ook de locatie van het hoofdkantoor en de allereerste Rollz showroom.

Het stickerontwerp van de Rollz Motion Delft Blue is geïnspireerd op het wereldberoemde Delfts Blauw aardewerk. De unieke lay-out van de Delft Blue rollator is ontworpen door Rollz en combineert traditionele en moderne motieven, waaronder speciale pictogrammen die mensen in het team weerspiegelen.

Vanaf het allereerste begin was het de missie van Rollz om de manier waarop mensen naar rollators kijken te veranderen. Waar in het verleden een rollator werd gezien als niets meer dan een solide frame met wielen, hebben onze design rollators met innovatieve functionaliteiten dat veranderd in een onderdeel van het moderne straatbeeld. Binnen deze veranderende context zijn de stevigheid en stabiliteit van de Rollz rollators altijd de focus van het bedrijf gebleven.

Tim van den Ing, de bedenker van het Delft Blue ontwerp, zegt: “Met de Delft Blue speciale editie presenteren wij een rollator als een traditioneel Nederlands kunstwerk. Het fragiele karakter van het Delft Blauw contrasteert met de robuustheid van de Rollz Motion.”

“Dit contrast zien we ook bij onze gebruikers. Sommigen voelen zich kwetsbaar en hulpeloos als ze denken aan het gebruik van een rollator, maar als ze de stabiliteit van onze producten ervaren, merken ze dat ze zich ineens vrijer en zelfstandiger kunnen bewegen. Vrijheid komt voort uit kwetsbaarheid.”

Rollz verhuisde afgelopen voorjaar haar hoofdkantoor naar een prachtige locatie in Delft, een stap die vooral mogelijk was door de enorme inzet van het hele team door de jaren heen.

“Iedereen heeft bijgedragen om deze groei mogelijk te maken en zet zich nog steeds in om Rollz nog verder te brengen. In zekere zin is deze speciale editie ook een verwijzing naar wie wij zijn: een Nederlands bedrijf gevestigd in Delft. Omdat onze medewerkers ook deel uitmaken van onze identiteit, bevatten de motieven op het ontwerp zeer subtiele details die naar elk van hen verwijzen”, voegt Tim van den Ing toe.

De Rollz Motion Delft Blue biedt dezelfde stabiliteit, comfort en functionaliteit als de klassieke Rollz Motion rollator. De enige verandering is het ontwerp van de framesticker. De speciale editie is exclusief verkrijgbaar op de Nederlandse webshop van Rollz, maar kan ook in andere landen worden aangeschaft via onze klantenservice.