Irene, inspirational ambassador of Rollz Motion in New Zealand

Blijf lopen zo lang je kunt

Elk land heeft zijn eigen unieke Rollz Motion gebruikers. Maak hier kennis met Irene, een inspirerende Nieuw-Zeelandse. Zij haalt alles uit het leven, “always has and always will”.

Sinds kort heeft ze daar een beetje hulp bij nodig. Nu ze een Rollz Motion heeft, houdt niets haar meer tegen. “Het is heel belangrijk dat je blijft lopen zo lang als je kunt,” benadrukt Irene. “Want als je daar eenmaal mee stopt, kom je niet meer vooruit.” Dit sympathieke filmpje maakten onze Nieuw-Zeelandse distributeurs van Locomo. Ze kennen haar goed: “Wij zijn weg van deze dame, is ze niet geweldig?”

Twee cappuccino alstublieft

Irene haalt alles uit haar dag, wandelt langs de rivier en drinkt met haar dochter een ‘flat white’. Zo noemen Nieuw-Zeelanders een kleine cappucino. Ook vindt ze het heerlijk om de kunstgalerie te bezoeken om de nieuwe schilderijen te zien en het werk van lokale pottenbakkers. Een ervaren levensgenieter.

“Nu ik de Rollz Motion heb, ben ik een stuk mobieler. En hij is erg licht. Als rollator kun je hem zo inklappen, in één beweging. Ik denk dat het een van de beste uitvindingen is die ik in een lange tijd heb gezien – voor een heleboel mensen.”

Met je dochter wandelen in het park, ook de stok gaat mee aan de oranje rollator Een goed gesprek tussen moeder en dochter bij een cappucino  Dame in oranje rolstoel zit met haar dochter op een terras in de zon, waar blijft de koffie?

Je wilt toch door

Irene geniet van het gezelschap van haar dochter Claire. Laatst nam ze me mee langs de Matai, dat is een mooi riviertje. We liepen een flink eind en toen werd ik echt moe. Dus bouwde ze het ding snel even om. Zo liepen we een stuk verder dan ik anders in staat zou zijn geweest. Weet je, op deze manier hoef ik niet te stoppen met wandelen. Met een andere rollator kun je niet gaan zitten en je verder laten rijden als je moe bent. Je wilt toch door, het is belangrijk dat dat kan.”

Leuke man

Met de kleur is ze heel tevreden. “Ik denk dat de meeste mensen dit oranje mooi vinden. Een heel leuke man, Berry, kwam mijn Rollz Motion laatst bekijken en danste zo het café met me rond. Een lol dat we hadden!”


Lees meer blogs: