Rollz Flex geeft stabiliteit op het cruiseschip

‘Zonder deze rollator zouden we helemaal niet op cruise hebben gekund. Nu kunnen we allemaal genieten van onze vakantie.’

Irene loopt goed, maar viel te vaak. Ze was van plan met de familie op cruise te gaan. Daarom ging ze samen met haar oudste dochter naar de thuiszorgwinkel om een rollator te kopen. Daar stond een stoere met een tas van spijkerstof. “Ik zag hem staan en dacht: die moet het worden!”

Haar jongste dochter zei vlak na de aankoop nog: ‘Mam, denk eraan dat je er niet krom tegenaan gaat duwen, hoor!’ “Maar zoals je ziet, krijg ik er een betere houding door. Ik kan hem niet meer missen. Hij maakt me veel zelfstandiger, ik durf nu alleen de stad in en loop er graag mee.”

Haar oudste dochter, die mee was naar de winkel, beaamt: “Als een rollator er zó flitsend uitziet, kun je er ook trots achter lopen. Het was voor mijn moeder geen enkel punt om er meteen mee op pad te gaan.”

Cruising lady sitting on her Rollz Flex rollator: Norwegian Spirit here I comeMet rollator op cruise

Hoe klap je ‘m uit?

Eenmaal thuis was het hen niet helemaal duidelijk hoe hij inklapt en al helemaal niet hoe hij weer uitklapt. Vooral dat laatste was de eerste keer een heel gepuzzel. Gelukkig wist haar zoon het uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Dat vinden ze nog wel een aandachtspuntje. In de demo-video is stap voor stap te zien hoe de shopper rollator in- en uitklapt.

Houvast aan boord

Als wij Irene spreken, is ze net terug van een cruise met de Norwegian Spirit van Barcelona naar Venetië. Haar dochter mailt een paar foto’s. “Dan kunnen jullie bij Rollz ook zien hoe gelukkig mijn moeder er mee is en hoe zij houvast heeft op het cruiseschip! Zonder de Rollz rollator hadden we deze cruisevakantie niet kunnen doen. Nu konden we met zijn allen samen op stap.”

“De loopplank vond mijn moeder erg steil, maar ze wilde er wel met haar eigen rollator af. Dan liep een van de stewards heel langzaam met haar mee om de rollator af te remmen. Heel prettig.”

’s Nachts zette Irene de rollator in haar slaapkamer, hij paste net door de deur, want die kamers zijn wat krap. “Ik nam hem overal mee naar toe, had hem altijd bij me aan boord. Op zo’n cruiseschip heb je mensen uit allerlei landen. Een bekijks dat ik ermee had! Enkele Amerikaanse passagiers vroegen mij naar het merk en maakten foto’s van mijn Rollz Flex voor thuis.”

“In Napels hebben mijn dochter en ik een lange stadswandeling gemaakt. Dat had ik zonder deze rollator nooit kunnen doen! In die stad liggen geen twee tegels gelijk.”

Cruising Lady (1) met de Rollz FlexCruising lady aan de Galleria Umberto in Napels met de Rollz Flex rollator

Hoe jong schat je mij?

Een van de foto’s is genomen in de winkelpassage Galleria Umberto met prachtig plaveisel van mozaïek. Irene wil weten of wij haar leeftijd kunnen inschatten op deze foto’s. Ze voelt zich zo jong! En zo ziet ze er ook uit, vinden wij. Een vlotte dame die er graag op uit trekt.

Bekijk wat de Rollz Flex voor u en uw vakantie kan bieden.


Lees meer blogs: